IMG_0848

I dag tok jeg og Natasha turen innom Timless Tattoo i pilestredet. Timeless besto av en gjeng tatovører, victorianske møbler, store gullspeil og masse tatoveringsskisser. Himmelsk fint, synes jeg!

IMG_0852

De hadde cirka alle nyanser av alle farger også, for den som vil pynte huden litt ekstra

IMG_0853

Jeg bestemte meg for å la den venstre hånden få nok en runde blekk

IMG_0841

Nærmere bestemt en finger. Her er Christian i gang med desinfisering og vask

IMG_0854

Uglen fulgte nøye med

IMG_0851

Og etter en tre-fire runder på tegnebrettet kom vi frem til en sløyfe som passet fingeren perfekt

IMG_0855

Rett før nålen går inn i fingeren; jeg var mentalt forberedt på NULL smerte, siden min forrige ikke var vond. Christian klarte imidlertid å lure ut av seg at fingeren er litt vondere, så da ble jeg plutselig smånervøs der jeg satt.

IMG_0857

Men det viste seg å ikke være vondt det heller. Jeg synes tattoveringer kjennes litt ut som om man tar en elektrisk tannbørste inntil huden; ikke direkte behagelig, men ikke vondt heller. I alle fall ikke på slike små.

IMG_0860

Jeg ble litt usikker på om jeg ønsket streken inni sløyfen, så den droppet jeg foreløpig. Her ser dere resultatet fra rett etterpå, altså fremdeles litt rødt og hovent.

IMG_0863 copy

Kommer tilbake med bedre bilder så fort fingeren slutter være rød. Hurra!