IMG_4065

Er veldig søndag i dag, så dagens første måltid fikk bli en brunsj. Jeg er på generell basis veldig(!) glad i tortillalefser, så denne skålvarianten er spot on. Vi starter med å legge to stykk på en rosa tallerken:

IMG_4068

Videre smører vi på et godt lag grov senep. Denne er ganske mild, men jeg synes de sterkere variantene fungerer bedre

IMG_4069

Så litt salat. Isberg denne gangen, men ruccola er også en favoritt her i huset

IMG_4070

Go´& Mager wiener kuttes så i biter og freses i stekepannen

IMG_4071

Det samme gjelder en stor fin champignon. Legges i samme stekepanne som pølsene

IMG_4072

Mens pølsen og soppen stekes lager vi en blanding av tomat og fetaost. Var nesten tom for ost i dag, men regelen er «jo mer ost, jo bedre». Tomaten kuttes, mens fetaosten moses og røres inn

IMG_4074

Når pølsene og soppen er godt stekt legges det oppå salatbladene

IMG_4075

Så danderer vi blandingen av ost og tomat på toppen. Strør også over litt peppermix og havsalt.

IMG_4076

Og kaffe, naturligvis. Søndagsbrunsj uten kaffe går jo ikke.

IMG_4077

Hva er deres brunsjfavoritter?