IMG_4109

På tirsdag tok jeg turen til Stockholm. Jeg bodde her og min beste Stockholmer Lily ventet på meg i lobbyen når jeg kom.Vi gikk rett på rommet og åpnet en flaske rosé jeg plukket med meg fra Arlanda sin taxfree.

IMG_4115

Når flaskebunnen var nådd gjorde vi et forsøk på å forlate hotellet. Heisen hadde imidlertid lagt oss for hat og sendte oss i alle andre retninger enn ut. Vi ble for eksempel godt kjent med hotellets kjeller og jeg ventet mest på at et eller annet skrekkfilm-scenario skulle utarte seg. Etter å ha kranglet med heisen og låste kjellerdører i kanskje tretti minutter kom vi oss endelig til lobbyen igjen.

IMG_4122

Kveldens destinasjon var Steam.

IMG_4127

Jeg kjøpte en 12 piece dumpling mix med suppe til; kanskje noe av det beste jeg har smakt. Dumplings er på lik linje med pasta, sushi og taco helt p-e-r-f-e-k-t snavlemat. Slikt jeg helst vil spise fremfor netflix en litt lat og sliten søndag. Nomnom!

IMG_4129

Så gikk jeg tilbake til hotellet, sov syv timer og våknet av følgende beskjed fra min alarm: «Våkne-BloggLaunch-Spise-Konferanse». Det var nemlig tid for å publisere bloggen til mitt arbeidssted. Det meste var forberedt, så det tok bare rundt tyve minutter. Batmobilen var også på plass, naturligvis.

IMG_4141

Så spiste jeg frokost og tuslet til nabohotellet for å få med meg Apsis sin årlige konferanse. Jeg bruker deres software til å sende ut nyhetsbrev og planlegge eventer på min jobb. Herlige folk og herlig software synes jeg.

IMG_4150

De er veldig flinke til å finne gode foredragsholdere. I år var en av mine favoritter fra marketingverdenen på plass; Dietmar Dahmen. Jeg synes han er spot on freaking awesome, typ. I år kjørte han for sikkerhetsskyld på med superhelter i sin presentasjon, så nerden i meg døde litt av lykke.

IMG_4155

Og etter syv timer konferanse og mingling hoppet jeg på flyet tilbake til norge og kaninen.