IMG_0614

Jeg har brukt dagen på å rydde alt av sminke og klær, så tenker vi tar en titt på mine fem favorittleppestifter fra Mac. Bruker mest rødt til vanlig, men Maria (som jobber på Mac og har typ en million fine) ga meg et par nye nyanser som også har havnet blant favorittene. Vi tar en titt:

IMG_0622

Matte Viva Glam: Dette er min nyeste lille venn, kjøpt på lørdag før fest når leppestift var glemt igjen hjemme. Verdens fineste mørkerød synes jeg. Og perfekt når man drikker rødvin, for den dekker til rødvinslepper.

IMG_0623

Huggable: Litt lysere på enn hva stiften viser, men himmelsk fin. Brukes mest på fest med mørk lipliner under.

IMG_0626

Feel my pulse: Nok en lilla, men litt mer knall en den forrige. Brukes også mest på fest, samt på kontoret en gang i blant.

IMG_0625

Satin MAC Red: Den her har vært min favoritt så lenge jeg kan huske. En helt enkel knall rød leppestift som jeg bruker nesten hele uken. Var denne jeg hadde glemt hjemme når jeg kjøpte Matte Viva Glam sist lørdag – så nå har den en liten konkurrent i hyllen min.

IMG_0627

Mineralize Rich Divine Choice: En må jo ha en leppestift i knall rosa Barbie-style, synes jeg. Kanskje den jeg bruker minst, men samtidig så utrolig søt på sene sommerpikniker, jentekvelder og cafebesøk. Absolutt verdt å ha i hyllen.

Hvilke er dine favoritter?