Vinneren er trukket!!! Gratulerer til Siv Paulsen, jeg kontakter deg på e-post :D 

IMG_4172

For cirka en måned siden fikk jeg sendt over litt Beauty Pearls i anledning SWISS Clinic sin lansering av skjønnhetskost. Selv har jeg vært veldig fornøyd med at man har både Havtorn (fruktolje), Omega 7, Omega 3, Omega 2, Vitamin A og Vitamin B samlet i to små perler. Perfekt for slike som meg, som ikke klarer å forholde seg til syv forskjellige vitaminer fra syv forskjellige leverandører. Siden jeg selv er så fornøyd tenker jeg at én av dere skal få teste en måneds forbruk av perlene også. Alt du trenger gjøre er å legge igjen en kommetar i innlegget som sier at du deltar i konkurransen. Husk e-post, så jeg kan kontakte deg om du vinner. Ellers får man selvsagt ekstrapoeng om man følger meg på Instagram.

Trekker en vinner i løpet av uken, hurra!

sponset