BeautyTrend nails

I forkant av ferien tok jeg turen til BeautyTrend. De har noen helt nydelige salonger rundt om i Oslo og Bergen, og et stort utvalg behandlinger. Denne gangen var jeg innom for å pynte de nedbitte neglene mine med akryll og Shellac. Siden jeg 90 prosent av året har røde negler, gikk jeg for noe helt nytt denne gangen. Valget landet på helt hvite negler, med gulldetaljer på tre fingre. Det fikk bli en ren gullinje, en gullpil og en finger dekket med gullglitter. Sistnevnte er min favoritt. Himmelsk fint synes jeg!

Er du i Oslo eller Bergen? I så fall anbefaler jeg deg å titte innom en av deres salonger. Oversikt over tilgjengelige behandlinger finner dere på beautytrend.no.

// Prior to my vacation, I paid Beautytrend.no a visit. Their beautiful saloons are located around Oslo and Bergen, and I really recommend you to pay them a visit. This time I got white acryl nails, with gold details. I am so in love with them!

BeautyTrend nailsBeautyTrend nailsBeautyTrend nails BeautyTrend nailsBeautyTrend nails