Photo on 9-16-14 at 18.17 PM #2

90’s-barnet i meg elsker kjappe løsninger på farget hår. Altså, hvor ble hårmaskaren av? Nå er det imidlertid hårkritt som gjelder, en litt mindre klissete versjon av maskaraen. De første krittene jeg testet var fra Coverbrands. Synes imidlertid det var litt vell dyrt, da mengden produkt var forholdsvis liten. Bestilte derfor opp et par farger fra selgeren Buy.In.Bay. Jeg gikk for en rød og en rosa, kun $2.15 per stykk. Den rosa ble dessverre knust under sending, men selgeren shipper en ny over til meg, kostnadsfritt. Jeg klarte heldigvis redde unna akkurat nok produkt til å kjøre en rask test.

Vi tar en titt på produktet fra min Mac´s photobooth:

Photo on 9-16-14 at 18.21 PM

Mitt hår (aka. stålull) er mørkt oppe, men lysere jo lengre ned vi kommer. Nesten gulbrunt nå, for jeg har ikke etterfarget på nesten to måneder.

Photo on 9-16-14 at 18.24 PM

1) plukk ut en hårtust 2) Gnikk fargekrittet mot håret.
Vi kjører en demo-gif:

Hårkritt1

En ganske rotete prosess, for krittet smuldrer litt. Kanskje ekstra rotete denne gangen, for jeg prøvde jo å håndtere en knust boks. Hele badet ble rosa. Heldigvis får man fargen lett bort fra både vask og baderomsfliser med for eksempel Zalo. På huden holder det med vanlig såpe eller sminkefjerner. Grunnen til at jeg i tillegg har farge i ansiktet er rett og slett fordi jeg fikk et lite nyseanfall midt i prosessen og derfor tok meg i ansiktet.

Photo on 9-16-14 at 18.27 PM

Nå var dette kun en kjapp test, men her ser dere cirka hvordan fargen blir i mitt hår. Er du blond vil nok fargene bli enda skarpere, men synes de vises veldig bra i brunt også. Jeg har i alle fall planer om å kjøpe et par farger til. Gjerne nok til å kjøre fullt ut med SkullCandy-stil på en av høstens kommende fester.

Photo on 9-16-14 at 18.29 PM

Ellers sitter fargen best om du bruker rettetangen/krølltangen over etterpå, samt hårspray. Jeg er naturligvis tom for hårspray (igjen), så måtte klare meg uten. Det meste av fargen overlevde natten også, til tross for det ser ut som alt ligger igjen på det hvite putetrekket mitt.

I dag tidlig satte jeg bare håret i en strikk og tok det lille som var igjen av knust rosa i tuppene. Endte med rosaskjær i dag. Finfint til leoparden.

Photo on 9-17-14 at 8.18 AM #2

Nå må jeg løpe til jobb. Adiós!