Kvinnemagasinet FemelleVåre bloggereBlogge hos oss?Ukens konkurranseFå nyhetsskriv


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg glemte helt bort månedslisten i mars, så nå får dere en liten hybrid av mars og april gps karten download kostenlos. Har lagt til et par nye punkter, og dere kan selvsagt komme med ønskepunkter i kommentarfeltet. Vi kjører:

Steder jeg har besøkt:
Gran Canaria, som er himmelsk vakkert og hysteriskt morsomt. April viste seg å være et perfekt tidspunkt også, for da slipper man turistflokken som kommer i fellesferien Download myt material v4. Finfint!

Steder jeg vil besøke:

Mest av alt vil jeg ha én dag til i havnebyen Puerto Mogan, for det stedet var helt magisk nacon revolution unlimited profile.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beste kjøp:
Et par bra platåsko fra Primark herunterladen partizip 2. Helt enkle i sort & hvitt, som passer til 90 prosent av mitt klesskap. Perfekt!

Har lyst på:
Alt jeg vil ha akkurat nå er små fine terracottapotter til mine kaktuser, men det virker være helt umulig å oppdrive i hovedstaden cool pc games for free.

Beste/mest sette serie:
Nå ser jeg Elementary, for alle varianter av Sherlock Holmes er verdt å sjekke ut. Usikker på om jeg elsker foreløpig, men finfin søndagsunderholdning er det i alle fall pokemon roms.

Beste/mest sette film:
Èn gang i året eller to ser jeg bare filmer med Audrey Hepburn. De er så perfekte når man er typ sliten, ødelagt og forvirret i hodet synes jeg die drei fragezeichen folgen kostenlos downloaden. Dette har vært en slik måned, så jeg har sett Sabrina, Breakfast at Tiffany´s og Funny Face. Sistnevnte to ganger, for det er min favoritt.

Leste bøker:
Har endelig kommet skikkelig i gang med Not That Kind Of Girl herunterladen. Finfin bok, men kanskje ikke fengende som jeg hadde håpet.

Neste bok som skal leses
Tror jeg vil lese noe faktabasert i neste runde herunterladen. Om en tilfeldig stamme i et random land, eller om en person som døde for tre hundre år siden eller noe.

Musikk jeg har hørt mye på:
Major Lazer (Feat herunterladen. MØ & DJ Snake) – Lean On. En slik sang som blir bedre for hver gang den spilles, for teksten er så fin og minner meg om å være typ 17 å.

Bra arrangementer:
Gran Canaria med Femellejentene. Var imidlertid kanskje mest jentene som var utrolig bra, ikke selve arrangementet pga. vi ble overlatt til oss selv.

IMG_8362

Beste øyeblikk:
Når alt hadde gått til helvete i et helt døgn, og vi plutselig sto på Playa del Cura og var verdens beste gjeng- og det ikke lengre gjorde noe at ingenting gikk som det skulle.

Dummeste øyeblikk:
Når jeg på Gran Canaria presterte å løpe rett inn i balkongdøren av glass, fordi jeg trodde den var åpen. Naturligvis rett fremfor resten av femellejentene. 

Favoritt tilbehør
Kanskje hodetelefonene fra Junkyard XX-YY. De er litt for stramme, men har fått bli med cirka over alt de siste ukene likevell.

Beste resturant
Et av gårsdagens møter var Brainstorming & Konseptutvikling, så vi booket oss inn på Dinner. Viste seg å være utrolig bra, kanskje den beste kinesiske maten jeg har spist, så anbefaler virkelig turen innom.

Beste matrett
Kanskje ikke en matrett, men den brune Go´Morgen yoghurten er min største obsession i disse dager.

Eksterne linker:
Denne måneden finner dere meg på på følgende linker: BeautyTrend Bloggers, Eksamenstips fra bloggerne, Tre spørsmål… og Femellebloggerne: Teaser.

Har dere flere punkter jeg bør inkludere i neste liste? Fyr løs :)

//My March/April list: Visited The Canary Islands, want to go back to Puerto Mogan, Love my platform shoes from Primar, craving tiny cacti terracotta pots, been watching Elementary because it has a version of Sherlock Holmes, having Audrey Hepburn maratons because I am tired of everything else these days, finally started reading Not That Kind Of Girl properly, next book I read will be something facta based, loving the song Lean On by Major Lazer, best event was the trip with the girls from Femelle.no, most stupid moment was when I ran into a glass door, best accessories was my Junkyard headset, best food was a Norwegian yoghurt and best restaurant was Dinner in Oslo.

3 kommentarer på “MARS/APRIL-LISTEN”

  1. Fin liste søta! Jeg måtte jo le litt av at du sprang på balkongdøren, haha, det er jo så klassisk :p

  2. Utrolig kult design du har på bloggen din, likte veldig godt headeren og de runde bildene med kategorier på siden. Enig angående «Not that kind of girl», trodde jeg skulle like den eenda bedre enn jeg gjør..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Din kommentar må inneholde minimum 15 tegn.

This site is using the Seo Wizard plugin created by http://seo.uk.net/