Pasta

I går laget jeg og Kristine en av mine favoritter; tagliatelle med alt mulig godt nedi. Helt perfekt til filmkvelder og søndager og slikt. Vi kjører en rask mini- guide:

  1. Fyll en WOK- panne med kaldt vann og pasta (jeg orker aldri vente til vannet koker med å hive den nedi)
  2. Stek bacon mens pastaen gjør seg klar
  3. Hakk opp dine favorittgrønnsaker. Vi kjører alltid brokkoli, for det kan man liksom ikke få nok av. Denne gangen fikk litt tomater, persille og paprika fra hagen min også bli med.
  4. Kok opp brokkolien.
  5. Pastaen er klar – tøm ut vannet og hell over bacon og grønnsaker
  6. … og brokkoli, naturligvis.
  7. Hell masse fløte nedi pannen og vent til det småkoker
  8. Rør rundt og tilsett ost
  9. Maten er klar. Jeg foretrekker pasta i store dype talerkener. Denne gang fikk det bli den rosa fra Ikea. 

SÅ godt!