IMG_4124

På tirsdag tok jeg turen til Stockholm og sjekket inn på Nordic C hotel; fire minutter fra mitt konferansehotell og 2 minutter fra Arlanda express. Det første som møtte meg var et tak fylt av små fine glassdråper og korridorer med fine nabolag på alle dører.

IMG_4139

Mitt rom så cirka slik ut:

IMG_4105

Stor god seng, skrivepult, passe med skapplass, badekar, utrolig fin bildetapet og gardiner jeg helst ville ha med hjem.

IMG_4112

Og badet hadde naturlige og organiske produkter tilgjengelig. Slikt får alltid en ekstra stjerne i boken hos meg, for da slipper man ta med eget i håndbagasjen.

IMG_4143

IMG_4114

Når jeg booker hoteller til jobb gjøres det som oftes litt i siste liten. Har endt opp med litt kjipe rom opp gjennom tiden, for eksempel sist når jeg presterte å booke sykehushotellet. Nordic C hotel rykker imidlertid rett inn i min favorittliste. Kanskje mest på grunn av beliggenhet, romdesign og det faktum at man ikke trenger ta med gode såper.