Sandra Romfo

Jeg har ikke noe fornuftig på hjertet i dag, annet enn at jeg savner både sol, varme, bassenger, sanddyner og de ni knallbra jentene. Her hjemme har det kun gått i jobb, blogg, opp-og-nedlasting av filer for Femelle, og ikke minst selvangivelsen. Jeg har virkelig ikke ord for hvor sterkt jeg hater å måtte føre ting jeg ikke forstår, inn i et skjema jeg ikke forstår. Gleder meg til neste uke, når alle i-landsproblemene mine har sunket til et moderat nivå igjen.

// I am missing the vacation days with my girls. Back home my days keep filling up with work, blogging and administraional stuff such as tax return papers. The last one I really hate. Can´t wait til next week, when all my «industrial country problems» are back on a moderate level.

Sandra RomfoSandra Romfo
Jacket sponsored by Junkyard