Glossybox

I dag plukket jeg opp en finfin liten pakke på postkontoret amazon prime käufe herunterladen. GlossyBox har nemlig sendt over esken som Maria Nilsdotter har satt sammen. Hun har latt seg inspirere av ravner på både design og innhold, noe som gir den et røffere utseende enn den rosa orginalen old German font for. Perfekt!

Glossybox

Jeg elsker konseptet med å få nye produkter i posten hver måned, for da får man testet litt nye ting. Siden jeg kun bruker dyrevennlige produkter får jeg desverre ikke abonnert fast, men fremdeles gøy å få teste én måned herunterladen. Dessuten fikk jeg med to produkter jeg vet 100 prosent sikkert at ikke er dyretestet; Make Up Store og Burt´s Bees. Tommel opp!

Glossybox

Hva synes dere om Glossybox cv at xing?

// Today I received this package from Glossybox. I do not subscribe since I only use animal friendly products, but it was fun to try an issue of it Download free movies for android. There was even two animal friendly products; Make Up Store & Butr´s Bees. Thumbs up!