Oslofjorden seiling

I går tok jeg turen ut på Oslofjorden med SAP Norge og en rekke andre SAP-partnere. Perfekt avskjed nå som jeg beveger meg fra IT-bransjen til motebransjen. Oslofjorden er for sikkerhets skyld helt magisk vakker, og jeg elsker å være på sjøen. Er mest vant til å cruise rundt med motor, men når vinden først tok tak likte jeg faktisk seiling minst like godt. Perfekt ettermiddag!

// Yesterday I went sailing with SAP Norway and a few SAP other partners. As I am now leaving the IT business for the Fashion business, I think this was a great last get-together. I love being at sea, and the Oslo fjord is so beautyfull. Perfect evening!

Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling Oslofjorden seiling