IMG_4417

Jeg har to nye favoritter på badet. Begge er kjøpt hos GreenSpirit.no, som garanterer at alt er både økologisk og dyrevennlig. Det første produktet jeg pekte meg ut var denne fine håndsåpen. Den lukter absolutt ingenting, noe jeg synes er en veldig god og undervurdert egenskap i såper. Dessuten synes jeg designet på esken og mønsteret er helt nydelig.

IMG_4421

Jeg kjøpte også en pakke med parfyme og krem. Vaniljeparfymen var helt nydelig og en klar favoritt. Kremen som fulgte med var imidlertid ikke så god. Rart at den luktet så annerledes enn parfymen, siden det så ut til å skulle være samme lukt, men den var noe strammere. Ikke helt krise, men nok til at jeg ikke kjøper den igjen. Blir nok kun parfymen i neste omgang.

IMG_4419

Det var dagens shoppingtips (julegavetips?). Nå er det leggetid her i leiligheten, for jeg klarer sjeldent holde meg våken lengre enn til 22.00 i disse dager. Blir så slapp og trøtt av dette mørket. God natt!