Sofia Halter Bustier Top

Det føles som om døgnet ikke har nok timer i disse dager, noe som for min del er et sikkert sommertegn. Kalenderen er et evig kaos av ting som må fikses, ferieplaner, mennesker jeg vil møte, og steder jeg vil være. Nå som juni har kommet dukker det også opp planer om båtturer, late dager på svaberg, grillkvelder og strandturer. Jeg har derfor kjøpt inn et par nye bikinier, og denne er en av mine nyeste favoritter. Blomstrete og fin, og overdelen passer så godt til skjørt synes jeg. Du finner den på Nelly.com, under navnet Sofia Halter Bustier Top. Perfeksjon!

Har du noen bikinifavoritter i år? 

// It´s june, so the calendar is filling up with summer activities. Therefor I have now purchased a few new bikinis, such as this flower perfection from Nelly.com. It´s called Sofia Halter Bustier Top.