OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag blir det en rolig dag ved bassenget. Det er så utrolig deilig å ligge i solen, spesielt når vi vet at sannsynligheten for å komme hjem til kulde er svært stor. Selv om jeg ikke er den som ligger lengst i varmen, er det veldig viktig å smøre seg godt. Jeg kjører alltid solfaktor 50, men har slitt mye med å finne solkremer som ikke gir kviser. Dette gjelder spesielt i ansiktet. Før avreise var jeg imidlertid så heldig at jeg fikk solserien Dina Bellé av BeautyTrend, og er faktisk strålende fornøyd. Har nå brukt den i fem dager, og ikke hatt noe problemer med huden. Faktisk gir den utrolig mye fuktighet og styrke til huden, noe som naturligvis kommer godt med. Spesielt godt liker jeg Face & Body sprayen, da den har alt i ett og er enkel å påføre.

Dere kommer til å få høre mye mer om disse og andre produkter/tjenester fra BeautyTrend fremover. I mellomtiden kan dere klikke her for å bli med i trekningen av 2 gavekortpakker til en verdi av 2000,- kroner til deg og en venn.

// Relaxing day by the pool. Since it is important to protect your skin in the sun, BeautyTrend gave me their Dina Bellé sun series before I left Norway. I have previously had issues with my face reacting to sun lotions, but after testing this one for four days I am really happy. It keeps my skin surprisingly hydrated, spot free and healthy. Also, there is a competition here for my Scandinavian readers.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BeautyTrend Logo Dina belle