IMG_9721

Vi kickstarter bloggen med litt Business & Pleasure i en av mine favoritter, Stockholm fifa 18 herunterladen mit code. Jeg hoppet på første fly etter jobb på mandag og dro direkte til fineste Lily. Hun bor for sikkerhetsskyld på toppen av et kjøpesenter (adjø økonomi) med fine rosamalte blomstergjerder hengende fra taket spyro games for free. Jeg vil helst ha med meg et slikt tilbake til leiligheten i Oslo.

IMG_9722

Siden solen fremdeles var oppe tok vi turen til greske Kouzinas kök canon mx495 treiber herunterladen. Den litt blury mannen i bakgrunnen fikk hete Terminator, for han var typ en tre meter høy sak som gikk som en robot.

Lily och Terminator

Vi startet med litt rødvin og hvitløksbrød

Hvitløksbrød

Og så kjørte vi på med «Kalvfarsbiff fylld med fetaost» Download royalty-free photos. Altså, alt fylt med feta er jo bra tenker jeg.

Kalv

Tilbake i leiligheten herunterladen. Lilly tar en «cigg i fönsteret» og bildet minner meg om en eller annen gammel fransk film jeg så en gang.

Lily Vindu

Så var det plutselig tirsdag og tid for turens businessdel wie kann ich bei sky go serien herunterladen. Jeg hang for anledningen på Sheraton hotels konferanserom og lærte mer om Cloud og Mobility og Big Data og slikt.

SAP

Og når jeg etter 10 timer dro hjem oppdaget jeg plutselig dette sukkertøyet i Lindex sitt vindu slender man herunterladen. Hadde jeg visst at deres Holly & Whyte kolleksjon var så himla fin så hadde jeg nok ramlet innom deres butikker tidligere. Den ser ut som et drops, synes jeg download the contribution from orf tvthek. Vi kjører en liten sneakpeak:

H&W