Sandra Romfo Blogg

I dag er jeg 99 prosent død, for når ens venner lager verdens beste middag og er minst like glad i vin som deg selv, så står man plutselig ved en bardisk i Lillestrøm og bestiller tyrkershots. Jeg har derfor ingen større ambisjoner enn å runde en ny sesong på Netflix i dag. Vi tar en titt på tre søndagsfavoritter:

Bones

Bones: Tok meg noen episoder før jeg ble hektet, men virkelig en finfin søndagsserie. Dessuten dukker det opp så utrolig mange bra karakterer utover sesongene. En av mine favoritter er Vincent, som spilles av Ryan Cartwright.

Elementary

Elementary: Jeg er svak for alt av gamle klassikere, så en mer moderne tolkning av Sherlock Holmes måtte naturligvis få en sjanse. Ikke verdens beste serie typ, men definitivt perfekt søndagsunderholdning.

The Returned

The returned: Min nyeste avhengighet handler om en liten by hvor en rekke av byens døde borgere våkner til live. Noen har vært borte i mange år, og andre i kun minutter, timer eller dager. Jeg har kun sett et par episoder, men virker å være en veldig fin serie.

Har dere noen søndagsfavoritter?

// When you have friends that make awesome food and loves wine as much as you do, you suddenly find yourself in the bar buying shots at the local pub. Therefor I am hung over and will spend today with Netflix. My three sunday favourites are Bones, Elementary and The returned. What is your sunday favourites from Netflix?