IMG_4172

I forbindelse med SWISS Clinic sin lansering av Skjønnhetskost fikk jeg en finfin pakke i posten. Den inneholder en måneds forbruk av deres Beauty Pearls. Kort forklart er dette en kombinasjon av vitaminer som skal gi finere hår, sterkere negler, klarere øyne og forbedret hud.  Kapslene, som er godkjent av EFSA, inneholder Havtorn (fruktolje), Omega 7, Omega 3, Omega 2, Vitamin A og Vitamin B.

IMG_4162

Personlig er jeg veldig dårlig til å passe på inntak av vitaminer og mineraler, spesielt på vinterhalvåret (skjerpings, jeg vet). Samtidig klarer jeg ikke helt forholde meg til fire-fem pillebokser fra forskjellige leverandører hver morgen. Siden SWISS Beauty Pearls inneholder de fire vitaminene jeg bruker (eller prøver) å ta, samt et par til, synes jeg dette virker helt supert. Jeg kjører i alle fall på med en måneds testing og kommer tilbake til dere om hva jeg synes om en måneds tid.

IMG_4173

Har noen av dere prøvd dette?
Om ikke kan dere kjøpe produktet på deres hjemmeside. SWISS har lanseringstilbud med 300 kroner rabatt, så anbefaler å kjøpe nå om dere vil teste.

sponset