Jeg har blitt en liten kjolejunkie de siste årene og tenker derfor det er på sin plass med litt kjoleguider her på bloggen. Vi starter med mine tre favoritter fra nettet. Alle leverer til Norge, men for å unngå ekstrakostnader som toll sjekker jeg alltid om forhandlere som for eksempel nelly.com har de på lager før jeg bestiller. Der får man jo klærne levert på døren dagen etter også om man legger på rundt 80 kroner ekstra. Perfekt!

Jones & Jones

Jones & Jones

Jones & Jones er så himla god på store fluffy pastellkjoler, synes jeg. Den rødrutete hadde passet SÅ bra til piknik i parken, og resten fra bildet ser jeg for meg på en takterassefest. Altså, jeg vil helst ha alle fem.

 

AX Paris

AXParis

AX Paris har definitivt vunnet hjertet mitt denne sommeren – vi kan kanskje gå så langt som å si at det er sesongens favoritt. Spesielt glad har jeg blitt i de kjolene man finner ved å søke på ”Collar” eller ”Cuff & Collar”. De sitter helt perfekt  og passer til alle anledninger. Den røde i bildet over er kjolen jeg brukte på hagefesten.

Rare London

Rare London

Rare London har jeg faktisk aldri kjøpt noe fra tidligere, men de får ligge på topp 3 likevel. Synes de har blitt så bra på kjoler generelt, og man finner noe til enhver anledning hos de. Som nevnt tidligere har jeg jo veldig lyst på den kremfargede på det siste bildet, men jeg venter på at nelly.com skal få den inn i riktig størrelse. Finfin til sommerfester og bursdager og slikt.

Hva er dine favoritter på nett?